Weboldalak fejlesztése a WordPress-en

W

A WP kétségtelen előnye a nyílt forráskód és a relatív könnyű használat. Ez a CMS lenyűgöző kreativitási lehetőségeket nyit meg mind az ínyencek, mind a kezdők számára. A WordPressben való honlapfejlesztés még azok számára is elérhető, akik nem erősek a programozásban, és a felület sokakat a Microsoft Wordre emlékeztet.

A népszerű CMS olyan ismert márkák “otthonává vált a hálózatban”, mint a Disney, a Vogue és a Renault, és a tömegmédiumok, sőt a Fehér Ház internetes erőforrásai is ezt használják. Az Eurostudio, egy teljes körű szolgáltatást nyújtó webstúdió, amely az üzleti tevékenység átfogó internetes népszerűsítésének szenteli magát, WordPress weboldalt rendelhet.

Miért alkalmas a WordPress

A WordPress funkcióinak és kreatív lehetőségeinek széles skálája miatt a legkülönfélébb típusú weboldalakat lehet létrehozni, a személyes blogtól az online boltig. Tehát a következőket teheti a WP-vel:

  • Személyes blog: A WP ideális a blogok számára, mivel eredetileg kifejezetten ilyen típusú erőforrásokra, azaz a posztok közzétételére és azok kommentelésére készült;
  • E-shop: a rendszer speciális bővítményekkel rendelkezik az e-kereskedelemhez; javasoljuk, hogy rendeljen egy WordPress oldalt egy professzionális kereskedelmi platform létrehozásához;
  • Online névjegykártya: A WP alkalmas kisebb internetes projektekhez, amelyek fő célja, hogy bemutassa a látogatóknak a vállalat tevékenységét;
  • Portfólió: ez a CMS lehetővé teszi, hogy műtárgygalériákat tegyen közzé egy sablon és egy bővítmény segítségével;
  • Nonprofit projekt: a költségek hiánya miatt elég gyakran használják nonprofit szervezetek, a platform speciális témákat kínál a civil szervezetek számára és sablonokat az adományok gyűjtéséhez.

A WordPressen történő weboldalfejlesztés ára az erőforrás típusától, funkcionalitásától és számos más paramétertől függ (amelyeket az alábbiakban tárgyalunk). Meg kell azonban mondani, hogy vannak olyan internetes források, amelyek létrehozásához nem célszerű ezt a rendszert használni. Ez egy egyoldalas, amelyhez a legjobb megoldás – statikus HTML.

A fejlesztés ára attól függ, hogy

Megtudtuk, miért van szükség a WP-re, és milyen típusú webes erőforrásokat készítenek vele a leggyakrabban. Most nézzük a weboldalfejlesztés költségeit. Az ár többnyire az ügyfél által igényelt tulajdonságoktól és az erőforrás kialakításától függ:

  • Funkcionalitás. A tényleges szolgáltatásokat az Ön igényei alapján egy webes erőforrásra telepítjük. A piactereknek például képesnek kell lenniük arra, hogy címtárakat és fizetési rendszereket hozzanak létre. A funkciók összekapcsolásához különféle sablonok és bővítmények állnak rendelkezésre;
  • Sablonok. A funkciók egy része már a platform alapváltozatában is megtalálható. Vannak sablonok online boltokhoz, hírportálokhoz, online mozikhoz és még sok máshoz. A WordPress webhelyfejlesztés magában foglalja a bővítmények csatlakoztatását és konfigurálását is;
  • Pluginok. Ezek olyan bővítmények, amelyek alapvető funkciókat adnak hozzá és javítanak. Vannak ingyenes és fizetős bővítmények;
  • Tervezés. A platform rengeteg ingyenes megoldással rendelkezik a tervezéshez, de a szabványos témákban a komoly vállalkozók gyakran hiányolják a szükséges funkcionalitást, ebben az esetben nem tudnak egyéni fejlesztés nélkül.

Az Eurostudio cég kiváló minőségű, kulcsrakész webes forráskészítést kínál. Ha szeretné megtudni, hogy mennyibe kerül egy weboldal létrehozása a WordPress-en, vegye fel velünk a kapcsolatot, bármilyen módon, ami az Ön számára kényelmes.

Megjegyzés hozzáadása

tqpR81hoEb

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.