Mit fontos megjegyezni egy weboldal megrendelésekor?

M

Egy weboldal fejlesztése összetett folyamat, amely számos tevékenységből áll. Ez magában foglalja a piacelemzést, a feladatmeghatározás megírását, a tervezést és a kivitelezést, az elrendezést és a programozást, a struktúra és a tartalom létrehozását, az optimalizálást és a promóciót, valamint a támogatást. Minden egyes szakaszban vannak bizonyos árnyalatok, amelyeket figyelembe kell venni a kívánt eredmények eléréséhez. Beszéljünk részletesebben a webfejlesztés egyes tényezőiről.

Egy weboldal egy okostelefonban

A mobileszközök piaca az elmúlt években olyannyira megnőtt, hogy a hagyományos asztali számítógépek kezdtek teret adni az internetes szörfözésnek. Szinte mindannyian okostelefon segítségével “szörfölünk” a világhálón.

Ezt a sajátosságot nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert még a legszebb és legfunkcionálisabb webes forrás is, amely nem megfelelően jelenik meg és hibásan működik a mobileszközökön, jelentősen veszélyeztetheti a webhely és az üzlet hatékonyságát.

A KitWeb stúdió csapata tisztában van ennek a tényezőnek a fontosságával, és olyan weboldalakat készít, amelyek helyesen működnek és nem csak az összes modern böngészőben, hanem a különböző képernyőfelbontású mobileszközökön is megjelennek.

A tökéletes működés mind a telefonon, mind a számítógépen növeli a webes szolgáltatás értékét a felhasználók szemében, és kedvezően befolyásolja az új ügyfelek beáramlását.

Betöltési sebesség

Általánosan elterjedt nézet, hogy a webhely betöltési sebessége és teljesítménye csak a felhasználók benyomását befolyásolja, akiket a lassú teljesítmény zavarhat. Ez részben igaz. A sebesség azonban a webhely keresőmotorokban való népszerűsítésére is hatással van. A lassú webes forrás nem valószínű, hogy a keresési eredmények élére kerül. Ez pedig negatívan hat a népszerűségére és a látogatottságára. Ennek következtében a forgalom gyenge lesz, és a hatékonyság a nullához fog közelíteni.

De ha az oldal nagyon gyors – mind a felhasználók, mind a keresőmotorok örülni fognak neki. Ezért olyan fontos, hogy ügyeljünk az erőforrás sebességére. A nagy sebességet a kódoptimalizálással, a szerver helyes beállításával és egyéb tényezőkkel érhetjük el.

A tapasztalt és képzett szakemberek ismerik ezeket a finomságokat, és mindig figyelembe veszik őket a webhely létrehozásakor és konfigurálásakor.

Letisztult és vonzó kialakítás

Fontos tényező és a webhely kényelme a felhasználó számára – a használhatóság. Minél áttekinthetőbb a navigáció, annál nagyobb a látogató hajlandósága a további ismerkedésre, és annál nagyobb a valószínűsége, hogy továbbra is ügyféllé válik. Még egy külön kifejezés is létezik – User Experience, ami szó szerint “felhasználói élményt” jelent. Ez a kifejezés a közönség és az oldal közötti interakció élményére utal, arra, hogy a látogatók milyen gyorsan és könnyen elérték a kívánt célokat. Ideális esetben a designnak nemcsak szépnek, hanem intuitívnak is kell lennie, hogy a felhasználó minimális időt töltsön a szükséges információ keresésével.

A fejlesztőknek mindenképpen kellő figyelmet kell fordítaniuk az UX-tervezésre, a felhasználói forgatókönyvek kidolgozására. Ez segít egy olyan kiváló minőségű felület létrehozásában, amely egyesíti a szépséget és az egyszerűséget, a használhatóságot és a praktikumot.

A KitWeb Studio szakértői jól ismerik a kész webhely minőségét befolyásoló webfejlesztési tényezőket. Ezért sikeresen készítenek bármilyen összetettségű és témájú webes projektet. Kérjen tőlünk ingyenes konzultációt, és menedzsereink nemcsak gyorsan és szakszerűen válaszolnak kérdéseire, hanem segítenek Önnek abban is, hogy jó minőségű webhelyet kapjon tisztességes áron.

Megjegyzés hozzáadása

tqpR81hoEb

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.